Blog

Čištění fasád a čištění žulové dlažby

Klient: Národní divadlo Praha

Žula – jinak označování granit

Hlubinná vyvřelá hornina, která vzniká z roztaveného magmatu při extrémně vysoké teplotě a tlaku, je stejnoměrně zrnitá, občas porfyrická. Mineralogickými složkami žuly jsou především živce, křemen, slídy a amfibol. Žula obsahuje také malé příměsi magnetitu, granátu, zirkonu a apatitu.

Číst dál...

Čištění a impregnace žulových schodů

Klient: Tusarova 11, Praha 7

Schody (schodiště) a zábradlí tvoří dominantu každého rodinného domu. Kvalitní schody (schodiště) by měly být pevné, odolné proti namáhání, estetické a měly by splňovat požadavky na pohodlnou a bezpečnou chůzi (a přibližovat se vzorci- 2h+b=63cm, kde h je výška a b je hloubka stupně). V tom se mnohdy zapomíná - umožnit přesun osobám různých věkových kategorií a postiženým občanům.

Číst dál...

I vaše podlaha může být dokonalá

Podlahy dnes patří mezi nejvíce namáhaná místa v našem bytě. Ulpívá na nich samozřejmě nejvíce nečistot, což následně vede k tomu, že podlaha může ztrácet svůj vzhled, ale i kvalitu. Naštěstí je tady řešení, a to špičkové čištění podlah. Do toho se můžeme pustit sami, svépomocí, ale mnohem lepší volbou je využít služeb profesionála. A to z důvodu, že má hlavně znalosti a zkušenosti, díky kterým může být provedeno nejenom čištění, ale také renovace podlah. A tak i ta vaše může opět vypadat během chvíle jako nová.

Číst dál...

Textilie zase jako nové!

Dá to spoustu práce, stojí to peníze, nervy i čas a přesto výsledek není nikdy perfektní. Pokud se sami pustíte do čištění koberců a jiných textilií, brzy zjistíte hned dvě věci – zaprvé, že ač se to nezdá, v kobercích je usazeno strašlivé množství špíny. A zadruhé, že sami jim nikdy nedodáte ten samý lesk, s jakým jste je koupili.

Číst dál...

Zbavte se bakterií a nečistot ve spárách i dlažbách

Na první pohled jsou možná dokonale čisté a nikde není ani smítko. Všechno voní čistotou a ve vzduchu jsou ještě teď cítit dezinfekční prostředky. Ale vážně jste přesvědčeni, že běžné vytírání nebo i drhnutí dlažby a spár odstraní veškeré bakterie? Neodstraní.

Číst dál...

Štědrý den se blíží, nadělte si voňavé koberce

Než zacinká zvoneček a přijde Ježíšek, musí být všude naklizeno, utřený prach a dokonale nablýskaná okna i nábytek. Jenže to, co považujeme za naprostou samozřejmost, nás stojí mnoho sil a zabere to i celé dny. Přenechejte proto vánoční úklid profesionálům.

Číst dál...

Horká pára umí zázraky

Průmyslové haly a velké prostory firem je nutné udržovat v co největší čistotě. A to nejen kvůli zaměstnancům, ale i klientům a případné hygienické kontrole. Obyčejné vytírání přitom většinou nestačí – ideálním řešením je profi čištění vlhkou párou.

Číst dál...

Pára podlahy dokonale vyčistí. Nevěříte?

Vodou, chemikáliemi nebo raději párou? Také někdy přemýšlíte, jak vyčistit podlahy ve své firmě nebo domácnosti, abyste je zbavili všech nečistot a bakterií a přitom jim čistota vydržela déle než pár dní? V takovém případě je nejlepším řešením parní čištění.

Číst dál...

Dopřejte svým kobercům pořádné wellness

Mít podlahy pokryté huňatými, nadýchanými koberci, které voní čistotou a zpestří interiér – to je nádhera. Jenže po nějaké době začnou být koberce špinavé, plné roztočů a prachu a prošlapávají se. Pak je nejvyšší čas dopřát jim očistnou kúru.

Číst dál...